събота, 18 юли 2009 г.

Garmin Forerunner 405 - Спортен часовник с вграден GPS



Защо е толкова специален ?

Повреме на крос, този тънък, лъскав часовник измерва точно разстоянието, крачките, калориите, всичко това той визуализира на лесно четимият си дисплей. За да смените информация е необходимо да плъзнете или докоснете иновативния скосен край на корпуса - забравете за бутоните... Незадължителния "foot pod" може също така да бъде използван за снемане на скоростта и разстоянието вкъщи. Безжичната технология ANT+Sport автоматично обменя информационният поток от данни към и от вашия компютър, естествено когато устройството ви е в обхвата му.

Никакви кабели, никакви връзки, информацията си е там. Потребителите могат да качват информацията от устройството в "Garmin Connect", уеб базирано приложение, което им позволява да я анализират, споделят и да съхраняват.
Тренировъчната зона, сърдечната зона, поддържа 5 зони за измерване на сърдечната дейност съвместими с GSC 10 велосипедния датчик за скорост/такт - наблюдение върху такта и скоростта на колелото.

Garmin Forerunner 405 - Спортен часовник с вграден GPS, характеристики:

*дневно време (12/24h),
*двойни часови зони (час/дата),
*дневна аларма за тренировки,
*мотивиращи способности - Виртуален Парньор, Курсове, Тренировки, Цел
*GPS възможности - набелязва точки в маршрута, връщане в началото, съхранява местоположението
*Безжичната технология ANT+Sport Ви позволява автоматично да обменяте информация напред и назад между часовника и компютъра
*Устройство-към-Устройство - позволява обмен на информация с други часовници Forerunner 405
*Размери - 45.75mm x 70.5mm x 16.4mm Тегло -60 грама

Източник: Gadgets Club

Няма коментари:

------- ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БЛОГА СЕГА -------