събота, 19 март 2011 г.

Два начина да си направим слушалки за 30$, но звучащи като слушалки за 300$


Bookmark and Share

>>>ГЛАСУВАЙТЕ ЗА НАС ТУК<<<


Надпреварата с потребителските слушалки е изпълнена с неясноти. Например, разликата между слушалките от 20$ и 100$, не е свързана с качеството или дългия период на работа, а само във външния вид. Това важи с пълна сила за евтините слушалки, при които тайна измама е, че те всички са еднакви. За да чуете наистина разликата в звука, вместо само да я видите, вие често се налага да платите много повече - от обичайно желаната достъпна цена.


Вие не мислите само как да спестите 300$ за комплект слушалки. Ако желаете да слушате висококачествена музика, но същевременно нежелаете да похарчите за тях, колкото за iPad, вие може да разполагате с евтини и удобни слушалки с много добро качество.

Все пак, този проект "направи си сам" не е за всеки, но също така е възмоно да се модифицира комплект евтини слушалки. За този проект, ще ви бъдат нужни сериозни машини, като например високо-скоростна дрелка, но преди всичко, проекта е съвсем прост и разбираем: с други думи казано - трансплантация на част.


Или казано по същество, претърсете еBay за някакви евтини и използвани слушалки използващи 40мм жак, купете ги, разглобете ги, след което ги вградете във вашия евтин комплект слушалки. Тогава ще трябва да използвате допълнителна изолация, за да задържите всичко на мястото си, сглобете слушалките си и воала.

Прочети повече ... тук (на английски език)

Източник: www.geek.com

Няма коментари:

------- ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БЛОГА СЕГА -------