понеделник, 9 ноември 2009 г.

Шпионска Камера в Алуминиева Кутия















>>>ГЛАСУВАЙТЕ ЗА НАС ТУК<<<


Частните детективи или шпиони ще оценят по достойнство тази скрита камера в алуминиева кутия. Всеки който обича да надзърта наоколо също ще се забавлява доста с тази джаджа. Кутията от Кока-Кола със шпионска камера е перфектното оборудване, за този който е въвлечен в частно разследване, папараци или охрана. Потребителите, които желаят да закупят камерата могат да очакват, че в крайна сметка ще спестят 50$.

С камерата се работи изключително лесно и тя разполага с 4 GB вградена памет. Качеството на заснетият видео материал е също на добро ниво. Тя разполага с изходящи формати и с вградена литиева батерия.

В долната част на камерата има разположен USB порт, който и' позволява да се свърже към компютър. Долната част на камерата се сваля, за да се разкрият USB порта и ключа за включване.

Всъщност алуминиевата кутийка от Кока-кола е същата като тази на газирана вода, което от своя страна е добре. Тъй като затруднява значително разкриването на камерата в нея. При покупка получавате камерата заедно с презареждаща се батерия и всичките и' страхотни възможности. Камерата може да прави запис с дължина 15 часа.

Източник: Technabob

Няма коментари:

------- ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БЛОГА СЕГА -------