събота, 7 ноември 2009 г.

Lenovo ThinkCenter



>>>ГЛАСУВАЙТЕ ЗА НАС ТУК<<<


Потребителите очакват компанията Lenovo да пусне на пазара новата работна станция всичко-в-едно ThinkCentre. Въпреки че компанията все още не е пуснала на пазара работната станция, тя публикува н мрежата нейна снимка.За да даде обща представа на хората, какво точно престои да се появи на пазара.

Lenovo ThinkCenter всичко-в-едно е широко известен и се използва от мнозината работещи в къщи. Новата версия изглежда лъскава, модерна и има по-привлекателен
екран, в сравнение с по-старите версии. Въпреки че няма все още публикувана информация относно новия Lenovo ThinkCenter има няколко неща, които са очевидни.

Новият Lenovo ThinkCenter всичко-в-едно ще разполага с безжична клавиатура, 3 USB порта, уеб-камера, и вграден високоговорител вграден в долната част на монитора. Lenovo се стреми да стане компания опазваща околната среда. Потребителите трябва да очакват новата работна станция Lenovo ThinkCenter, да бъде компютър, който е енергийно-ефективен със по-ниска енергийна консумация. Това означава, че новите версии ще бъдат по-леки, с тиха акустика, и ще бъдат еренго-ефективни работни станции.

Източник: www.gadgettastic.com

Няма коментари:

------- ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БЛОГА СЕГА -------