вторник, 16 ноември 2010 г.

Carmen Интернет Радио Плеър - Слушайте Интернет във вашата кола


Bookmark and Share

>>>ГЛАСУВАЙТЕ ЗА НАС ТУК<<<


Моята последна кола имаше сателитно радио в нея. Просто останах очарован от факта, колко голямо разнообразие от различни станции съществува, и трябва да кажа, че се приспособих към едни от тях, и когато дойде време да се разделя с нея, бях ужасно тъжен да я гледам как се отдалечева. Не толкова заради самата кола, а всъщност заради радиото.

Новата ми кола е също толкова но-яка от тази, но за жалост при нея, радиото си е съвсем обикновенно. Невероятно, но аз попаднах на Carmen Интернет Радио Плеъра, който представлява съвсем прост и достъпен начин, да слушаш безплатно интернет радио в колата си или на лодката си.

С над 40 000 интернет радио станции, от които да избирате, това устройство лесно се свързва посредством USB към PC или Mac, позволявайки ви да избирате и записвате до 45 часа от безценните излъчвани интернет радио програми. Устройството се включва в превозното ви средство, в буксата за 12V захранване и воала! Използвайки празна FM честота, по ваш избор, вие пре-записвате интернет радио станции, които се изпълняват през вашето радио.

Това устройство е малко, лесно се пренася в джоба или портмонето, има си вграден софтуер за лесна употреба и избор на програма, и Интернет Радио Плеъра разполага с бутони за Прескачане напред, бърз преход напред/назад върху своето дистанционно.

Така че, пазете колата си, и си вземете една от тези джаджи за около $59.95, всъщност при голямо намаление в Amazon, ще я вземете за $20.30.



www.livioradio.com/carmen/


Източник: www.coolest-gadgets.com

Няма коментари:

------- ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БЛОГА СЕГА -------