събота, 30 април 2011 г.

Фенер Отблъскващ Комарите













Bookmark and Share

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА НАС ТУК

Откакто лятото иска да дойде вече, за тези от вас, които живеят в северното полукълбо, е подходящ момент, за да се подготвите за заниманията ви навънка, и това включва спрейовете и лусионите против насекоми, в случай че къмпингът е с висок приоритет в списъка ви за тази година. Разбира се, ако прекарвате голяма част от времето си навън, ще бъде наистина добра идея да носите фенер.

Защо да не поемете по пътя, който поемат повечето производители на домакинска електроника, и това благодарение на магията на сходството? Ето именно тук идва на помощ "Фенерът Отблъскващ Комарите", който работи като стандартен фенер за външна употреба, който е снабден с d-cis/trans allethrin, вещество отблъскващо насекомите, което е тествано от Института за Проучвания към Walter Reed Army, като е доказано че отблъсква до 98% от комарите.

Фенерът разчита на материя с размер 2.5″ x 1.5″, която е наситена с отблъскващо вещество, поставен отгорната страна на фенера, където нагревател с гориво-бутан, ще изпари отблъсвателя, за да създаде зона с размери 15′ x 15′, в която няма комари-вкл. други насекоми.

Осемте светодиода във фенера могат да създават ефикасна светлина, захранвана от АА батерии. "Фенерът Отблъскващ Комарите" ще бъде достъпен на цена от $36.95 (около 49 лв.)...

Източник: coolest-gadgets.com

Няма коментари:

------- ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БЛОГА СЕГА -------