събота, 30 април 2011 г.

RM50 Интернет Радио












Bookmark and Share

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА НАС ТУК

Може да си мислите, че интернет радио станциите в наши дни са доста на брой, но защо но защо трябва да имаме толкова ограничен начин на мислене, можем ли да пропуснем следващата добра оферта? Не, разбира се никой не би устоял на "RM50 Интернет Радио", то ще направи ушите ви повече от щастливи, довеждайки модерния стил към старото класическо устройство във вашата всекидневна. С цена на дребно £99.99 / бр. (около 219 лв.), интернет радиото RM50 ще ви позволи достъпа до куп радио станции, които подхождат на вкуса ви. Звученото може да варира от музика до новини, местни и спициализирани радиостанции.

Тъй като има вградена Wi-Fi функционалност, то ще може да прави повече неща от улавянето на обикновенните ("класически") FM сигнали, тъй като то ще преравя интернет за вас, извършвайки само тежката работа по издирването на станции по име, тема, жанр или област. Вие вече не се нуждаете от лист и химикал, за да запишете правилната дължина на вълната и честоти, вместо това всичко, което трябва да наприте е да следвате запитванията върху екрана и това е ...

За да направите нещата още по-добри, всички тези канали ще бъдат безплатни, така че, не е нужно да плащате никакви такси и абонаменти. С наличието на вътрешен хард диск, то е способно да съхрани всички ваши потребителски настойки, така че вие да не преминавате отново и отново през стъпките за пре-конфигурация, всеки път щом го стартирате.

Автор: Edwin

Източник: coolest-gadgets.com

Няма коментари:

------- ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БЛОГА СЕГА -------