четвъртък, 4 септември 2008 г.

iPhone Подложка за допир Про




Ако сте късметлии да притежавате iPhone, вие току що бихте могли да го използвате като нов компютърен интерфейс (връзка). Погледнете Подложката за допир Про (TouchpadPro) за повече детайли.

"Подложката за допир Про Ви позволява да контролирате PC или Mac през вашия iPhone или iPod Touch. Той притежава мулти-допирни възможности точно като новите MacBooks (МакКниги), без да е нужно да плащате дори :) Има всички функции, от които имате нужда, включително "Пйзажен режим", мулти-допирно увеличение, скрол лента, дясно-кликване, и мн. др.

Инструкции по инсталирането:
1. Вие се нуждаете от чупен iPhone/iPod с качен Installer.app на него. Ето и няколко страхотни инструкции как да направите това.
2. Стартирайте Инсталера и кликнете върху бутона за Инсталация (Install). Отидете в Инструменти (Utilities). Подложката за допир (Touch Pad Pro) трябва вече да е там.
* Ако ли пък все още не е там, отидете в Източници (Sources), и тогава добавете Комуникационни Източници (Community Sources). Ето сега Подложката за допир трябав обезателно да е там.
3. Последвайте тези инструкции, за да установите VNC (Виртуална Мрежова Връзка) на машината, която бихте желали да контролирате и да я свържете с Подложката."

Няма коментари:

------- ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БЛОГА СЕГА -------