събота, 12 септември 2009 г.

Промени в Google Voice








>>>ГЛАСУВАЙТЕ ЗА НАС ТУК<<<


Гугъл отново се опитва да обедини мобилните услуги с интернет базираните, за да улесни максимално потребителите. От компанията разкриха две от нововъведенията към Google Voice.

Първата новост в софтуера е възможността за пренасочването на Кратките Текстови Съобщения (SMS-и) към вашият е-мейл. Всъщонст имах такава опция в акаунта си в Spinvox, но е по-добре да преглеждам съобщенията от телефона си.

Втората се отнася до прослушването на гласовата ви поща през Gmail. Или казано по-просто чрез тези подобрения в софтуера вие ще имате винаги достъп до SMS-ите и Гласовите си съобщения онлайн. За повече подробности прочетете инструкциите по-долу.

А ето и как да направите настройките:

Влезте в Google Voice акаунта си и кликнете върху линка за настройките (Settings) в горният десен ъгъл на екрана. Веднъж влезли там, отидете на менюто Гласова поща & SMS (Voicemail & SMS), след това кликнете върху кутийката близо до SMS Пренасочване (SMS Forwarding).

Как да направим настройките за втората промяна:

Влезте в своя GMail акаунт и влезте в настройките (Settings). След това отворете подпрозореца с настройки носещ името Лаборатория (Labs). Щом ви се отвори въпросният подпрозорец, слезте надолу със скрола докато стигнете до Google Voice Player. Там кликнете върху "Активиране", след това слезте до долу и кликнете върху бутона с надпис "Запазване на промените".

Разбира се потребителите ще оценят факта да "гледаш само в 1 екран", а не в мобилният телефон за съобщенията си. Това наистина си е голямо улеснение ...


Източник: Gadgettell.com

Няма коментари:

------- ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БЛОГА СЕГА -------