вторник, 15 септември 2009 г.

Motorola разкрива CLIQ












>>>ГЛАСУВАЙТЕ ЗА НАС ТУК<<<

Motorola пусна на пазара мобилен телефон адроид - носещ наименованието CLIQ славещ се с намалената си яркост, също така с първото и единствено решение за синхронизиране на контактите, съобщенията и пощата, както и снимките паралелно с разнообразни източници, в това число Facebook, MySpace, Twitter, Gmail.

Цялото съдържание се насочва към лесно управляеми информационни потоци, освобождавайки повече място и необходимо време за личният ви живот. Ако в момента сте останали с впечатлението, че моделът сякъш ви е "познат" от някъде, това е така закото извън Щатите е известен като Motorola DEXT.

Нека първо се спрем върху хардуера преди да говорим за софтуера. Нека споменем, че първите впечатления от модела не са никак разочароващи, тъй като той съдържа солидната основа от предишните модели. CLIQ е QWERTY слайдер, поддържа пълен HTML браузер, за да сте винаги свързани онлайн посредством Wi-fi и 3G връзки, докато 5-МегаПикселовата камера с възможността за автофокус ви позволява да заснемете страхотно изглеждащи снимки при добра осветеност. Чрез него можете да качвате и споделяте заснетото в сайтовете за запознанства. В допълнение можете да възпроизвеждате видеоклипове от YouTube, където и да се намирате, докато вграденият 3.5 мм жак ви позволява да закачите какъвто и да е тип слушалки и да се насладите на песните си.


Източник:  Coolest-gadgets.com

Няма коментари:

------- ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БЛОГА СЕГА -------