вторник, 22 септември 2009 г.

Netgear представя ново мрежово устройство


















>>>ГЛАСУВАЙТЕ ЗА НАС ТУК<<<



Потребителите все повече осъзнават нуждата за съхранение на важна информация, но всеизвестен факт е, че голяма част от съществуващите до момента устройства за съхранение на данни, съвсем не са лесни за употреба. Смятам че това, от което се нуждаят потребителите е наскоро излезлото на пазара мрежово устройство на Netgear за съхранение на данни. То се използва изключително лесно катосъщевременно ви помага да "централизирате" своята цифрова информация (снимки, музика, филми и др.).

Устройството разполага с вграден терминал за отдалечен достъп и също така е проектирано с приятен потребителски интерфейс. Чрез него вие спокойно ще можете да споделяте с приятелите си каквато и да е било информация, без да е нужно да я "качвате" някъде из уеб пространството... Паралелно с приятният потребителски интерфейс, добавката графичен интерфейс улеснява достъпа ви до информацията посредством някое от свързаните в мрежата джаджи като лаптопи, персонални компютри или смартфони.

"Ние сме дълбоко убедени, че този модел запаметяващо устройство, представя нагледен пример за бъдещите разработки в тази област.", казва Дрю Майер, Директор Маркетингов Отдел към Netgear за Бизнес Мрежови запаметяващи устройства. "Netgear вече се утвърди на пазара чрез линията ни ReadyNAS, но определено платформата Stora е предназначена за всеки." Stora предоставя услуги, които се изискват от настоящето, при това с приятен потребителски интерфейс и на добра цена.Осигуряват бърза и надеждна връзка с информацията ви, независимо от това къде се намирате. Устройството наистина утвърждава нов клас потребителски мрежови устройства за съхранение на информация на пазара."

Към настоящият момент Netgear Stora е достъпен само за Северно Американския пазар и за електронните магазини. Можете да го закупите на цена от $229 с три години гаранция и техническа поддръжка 24/7.


Източник: www.Techgadgets.in

Няма коментари:

------- ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БЛОГА СЕГА -------