четвъртък, 9 юни 2011 г.

Samsung Sidekick 4G











Bookmark and Share

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА НАС ТУК


T-Mobile официално представиха снощи своя модел Sidekick 4G, който поставя ново начало на серията Sidekick. Преди известни като приятни не-смартфони, снабдени с клавиатура и елегантен механизъм за разтваряне на слайдера, който беше любим на тийнейджърите, Sidekick бяха емблема на младежката тийн-комуникация.

Новият Sidekick обаче е напълно различен; макар като дизайн да запазва основните характеристики на предшествениците си, той ще бъде пълноценен смартфон с поддръжка на 4G мрежи и операционна система Android 2.2 Froyo. Освен това Sidekick 4G ще разполага и с фронтална камера - и с практически идентичен процесор с използвания в Galaxy S.

Разбира се, новият Sidekick вече няма да бъде произвеждан от Danger: той е резултат от партньорството на T-Mobile със Samsung - в опит да запазят марката, която американците свързват с този оператор. Очевидно появата на Sidekick смартфона е била старателно планирана така, че да изпревари изтеглянето от пазара на досегашните модели Sidekick, което ще стане на 31 май.

Ето накратко огласените технически характеристики на Samsung Sidekick 4G:
3.5-инчов сензорен дисплей
1GHz процесор Hummingbird
Петредова QWERTY клавиатура с познатия механизъм на разтваряне
4G поддръжка (HSPA+, до 21 Mbps)
Фронтална VGA камера за видеотелефония
Facebook и Twitter приложения
Sidekick Group Text и Cloud Text за междуплатформен обмен на съобщения
Услуга за шофьори DriveSmart
YouTube, T-Mobile TV, Slacker Radio, плюс наемане на видео от Samsung Media Hub

Sidekick 4G ще бъде достъпен преди края на пролетта в две разцветки на корпуса: матирано черно и перлено-пурпурно. За момента не са огласени планове за дистрибуция в Европа, не е известна и препоръчителната цена на устройството.


Източник: tehnozona.bg

Няма коментари:

------- ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БЛОГА СЕГА -------