четвъртък, 9 юни 2011 г.

Xperia X10 mini pro










Bookmark and Share

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА НАС ТУК

И преди сме ви съобщавали, че Sony Ericsson подготвят лансирането на наследник на смартфона им Xperia X10 mini pro. Напомняме, че X10 mini pro представлява скромно по размери устройство с малък сензорен дисплей и изтегляща се странично QWERTY клавиатура. Новият модел е с аналогичен форм-фактор, а новата снимка разкрива бялата версия на телефона (преди бяха достъпни фотографии на черната модификация, при това единствено в отворен вид). Названието на смартфона остава неуточнено (източникът го нарича Xperia Mini 2).

За момента отсъства достоверна информация за спецификациите на новия слайдер, както и за сроковете на лансирането и цената му. Откъслечни предварителни сведения естествено са достъпни, но те не казват особено много; операционната система със сигурност ще бъде Android 2.3, а тактовата честота на процесора ще е 800 MHz. За качествената графика ще се грижи чипът Qualcomm Adreno 205, а вградената RAM памет ще е с капацитет 384MB. Твърди се, че диагоналът на дисплея на Mini 2 ще е 3 инча, но това все още не е потвърдено.

Допълнителни, по-подробни сведения се очаква да станат достъпни при следващо "изтичане" на информация, или по време на самия анонс.


Източник: tehnozona.bg

Няма коментари:

------- ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БЛОГА СЕГА -------